ویتامین C
محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و موسسهی انکولوژی مولکولی در میلان در مطالعات روی موشها دریافتند که ترکیب روزهی ساختگی (رژیم غذایی شبه روزه) و ویتامین C میتواند باعث پسرفت بیماری در سرطان روده شود. این مطالعه در می 2020 در مجله Nature Communications Magazine منتشر شده است.
سالانه حدود نیم میلیون نفر در آلمان بر اثر سرطان جان خود را از دست می دهند. سه شیوهی رایج و با سابقهی درمان سرطان در علم پزشکی، تاکنون شامل جراحی، رادیوتراپی و شیمی درمانی بودهاند که همگی این روش های درمانی، با خطراتی برای بیمار همراه هستند. بنابراین، درمانهای جایگزین با عوارض کمتر، مورد توجه قرار می گیرند.
روزه میتواند رشد تومور را کاهش دهد
یک تیم پژوهشی به رهبری دکتر والتر لونگو، محقق مشهور، با انجام آزمایشهایی بر روی موشها در سال 2012 دریافتند که روزه داری رشد تومور را درست مانند شیمی درمانی کند میکند و همچنین خطر تشکیل متاستاز را کاهش میدهد.
والتر لونگو استاد پیری شناسی و مدیر موسسهی طول عمر دانشکدهی پیری در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در لس آنجلس است. او همچنین مدیر آزمایشگاه تحقیقات انکولوژی در موسسه انکولوژی مولکولی بنیاد تحقیقات سرطان ایتالیا در میلان است.
ویتامین C سلول های سرطانی را از بین می برد
تحقیقات نشان داده است که درمان داخل وریدی ویتامین C در بیماران سرطانی موثر است. به عنوان مثال، دوزهای بالای ویتامین C میتواند سلولهای سرطانی را بدون حمله به بافت های سالم از بین برده و ویتامین C از سلولهای سالم در برابر اثرات مخرب شیمی درمانی محافظت میکند. این پیشرفتی بزرگ به شمار می آید، زیرا شیمی درمانی به شدت به سلول های سالم حمله میکند.